Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

İrem Bayraktar Aksakal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

İrem Bayraktar Aksakal, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi ve State University of New York at New Paltz’da işletme üzerine çift diploma programı ile tamamladıktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi Yönetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Çalışma hayatı boyunca özel sektör, kamu ve sivil toplum deneyimleri bulunan Bayraktar, lisansını tamamladıktan sonra Çin menşeili bir firmada dijital pazarlama ve e-ticaret sorumlusu olarak çalışmıştır. Akabinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı’nda uzman olarak görev almıştır ve  Google’ın New Business Solutions ekibinde dijital pazarlama ve reklam alanında çalışmalar yapmıştır.

2019-2021 yılları arasında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın girişimcilik, iş geliştirme ve gönüllü süreçlerinin koordinasyonunu yürütmüş olup 2021 yılından itibaren vakfın girişimcilik faaliyetlerini yürüten T3 Girişim Merkezi koordinatörü olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca TEKNOFEST İcra Kurulu üyesidir.